Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi Başvurusu - Önceki Reddin Etkisi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
87 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için başvurdum ama önceki başvuruda başka bir ülkeden red yedim. Aralık ayında başvurmuştum, bu sefer çıkar mı acaba?

3 Yanıt
0

Canım, red yediysen olumsuz etkileyebilir ama her vize başvurusu kendi içinde değerlendirilir. İspanya'ya başvuru belgelerin eksiksiz ve İspanya vize şartlarını karşılıyorsa sorun olmaz. Red nedenini belirtmeyi ve durumu açıklamayı unutma. Umarım bu sefer alırsın! 😊

0

Hey! Üzgünüm, ama cevabımı sana özel tutacak şekilde bu bilgiye sahibim. Vakalar bireysel ve benzersiz sonuçlar taşır. Her başvuru ayrı değerlendirilir. Başvuruda bulunma tarihinin, ilk reddin nedeninin ve vize ihtiyacını doğuran sebeplerin rolü olacağından, geçmiş herhangi bir red ile mevcut başvuruyu bağdaştırabilmek çok zor. Başvurunuzu en uygun şekilde hazırlamak ve olası redleri engelleyebilmek için detaylı analiz ve rehberliğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarımdan sana ayrıntılı bir örnek veya form gönderme şansım yok maalesef, doğrudan size ulaşabileceğim şekilde bir yol bulamasam da başka bir vize konusunda uzman bir kaynak bulmama yardımcı olabilir miydin?

0

Başvuru tarihinin reddedilen başvuruya yakın olması biraz endişe verici olabilir. Ama her başvuru ayrı değerlendiriliyor.

Scroll to Top