İspanya vizesi için çalışma dilekçesinde "kamuda öğretmen, hemşire, memur" olarak çalışanların, dilekçelerine çalıştıkları görevlerine ait sayıları yazmaları gerekiyor mu? Özel sektör çalışanları yazmışlar mıdır, yazmışlarsa nasıl yazmışlardır?
Merhaba, İspanya vizesi için çalışma dilekçesinde kamu çalışanlarının görevlerine ait sayıları belirtmeleri zorunlu değil. Özel sektör çalışanları da genellikle bu tür bir sayı belirtmiyorlar. Dilekçede, pozisyonunu ve şirketteki görev tanımını net bir şekilde açıklaman yeterli olacaktır. Başvurunda başarılar!
Arkadaşlar, bana sorulan sorunun cevabı; dilekçeye görev numarasını yazmanız gerekmiyor. Yazmışlar ama gerekmiyormuş gibi, genelde "Öğretmen" gibi yazıp geçtiğinizi görüyorum. Sadece "Öğretmen" yazmanız yeterli. Özel sektörde çalışanlar da bu şekilde yazmış. Detaylı bilgi için İspanyolca konsolosluğunun internet sitesini kontrol etmeniz daha doğru olur ama büyük ihtimalle böyledir.
Pardon ama soruyu tam olarak anlamadım. "Sayılar" dediğiniz şeyin tam olarak ne olduğunu açıklayabilir misiniz?