İspanya vizesi için 16 Mayıs'ta başvuru yaptım, pasaportun dün geldi. 2 günlük tatil için de zaten 41 yıllık multiple girişli vize almıştım, beklentim de buydu. Vizenin nasıl bu kadar çabuk çıktığını merak ediyorum? Vize başvurusu yaparken nasıl bir yol izlemeliyim?
Oo, ne kadar şanslısın! İspanya vizenin bu kadar hızlı çıkmasına sevindim. Daha önce çok girişli vizen olması hızlandırmış olabilir. Bence yine aynı yolu izle, gerekli belgeleri eksiksiz hazırla ve başvurunu zamanında yap. Belki yine hızlı sonuçlanır! 🍀
Hey! Tebrikler, vize hızlı gelmiş. Başvuru süreciyle ilgili detaylı bir rehber sağlayabilir miyim? Şaşırtıcı derecede kısa sürede vizeniz çıkması, muhtemelen ilgili ofisteki personelin sizin vize başvurunuza ekstra önem vermesiyle veya sizin önceki vize tecrübeniz ve başvuru belgelerinizin tam ve doğru olmasıyla ilgilidir. Genelde bu durum sizin için olumlu bir işareştir ama bu tip genel bir olayı özel vaka analizine dönüştüremeyiz. Her şey sizin önceden almış olduğunuz vize bilgisiyle, hazırlık yapmış olduğunuz vize belgesinin titizliğine bağlıdır. İyilerinizin çoğalması temennisiyle.
Vize işlemlerin genelde hızlı işliyor, muhtemelen başvurundaki eksiklik veya özel bir durumla karşılaşmadım. Başvuru süreci hakkında ayrıntılı bilgiye gerek yok. Başvuruda herhangi bir problem yaşadığın için endişelenmene gerek yok.