İspanya vizesi için. Ailevi schengen vizesi başvurusu yaptım. 3 aylık çok girişli vize almak isteyen biri olarak, aile üyelerinin farklı vize sürelerini gördüm. Daha önce Schengen vizesi almış olan bazı aile üyelerinin vize süreleri çok kısa görünüyor. Başvuruda kolaylık varmış ama para gereklimiş gibi. Başarılı olmak için kaç para gerekli?
Merhaba! Maalesef, başarılı olmak için gerekli kesin para miktarını bilmiyorum. Her başvuru, kişisel durumunuza ve vize türüne göre değerlendiriliyor. Nakit paranızın olması önemli, ancak ne kadar olduğuna dair bir açıklama yapılamaz. Başvuru sırasında sizinle çok daha detaylı bir şekilde ilgileniriler; eksiklerinizi görürlerse sizi bekletebilirler! Başarılar dilerim!
Maalesef, hangi vize sürelerine sahip aile üyelerinden bahsettiğinizi tam olarak anlamadım. Lütfen biraz daha ayrıntı verebilir misiniz?
Merhaba, İspanya Schengen vizesi başvurularında vize süresi tamamen konsolosluğun yetkisinde, maalesef garanti bir süre vermek mümkün değil. Ailece başvurmak kolaylık sağlayabilir ama vize süresini etkilemez. "Para gerekliymiş" gibi duyumlar doğru değil, konsolosluk sadece gerekli evrakları ve kuralları ister. Başvurunuzun başarılı olması için tüm evrakları eksiksiz ve doğru şekilde hazırlamanız yeterli. Bol şans!