Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya İş Vizesi Başvurusu; Sonuç Bekliyor, Kritik Tarih

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
57 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya iş vizesi 17 Mayıs'ta başvurdum, hala sonuç yok. Schengen vizesi daha önce de 7 kez almışım. Vize cuma günü seyahatim için çok kritik. Toplu sonuçlandırma yapılıyor mu? Acentadaki diğer başvurular da sonuçlanmadıysa, vizeyi bu hafta alabilme şansım var mı?

3 Yanıt
0

Selam, İspanya vizesi başvurunun bu kadar uzaması gerçekten can sıkıcı olmuş. Toplu sonuçlandırma diye bir şey var mı bilmiyorum ama başvuruların gecikmesi konsolosluğun yoğunluğundan kaynaklanıyor olabilir. Acentadaki diğer başvuruların da sonuçlanmaması durumu biraz düşündürücü, umarım en kısa sürede olumlu sonuçlanır. Cuma günü seyahatin için kritikse, konsolosluğa direkt ulaşmayı deneyebilirsin, belki bir hızlandırma imkanı olabilir. Bol şans!

0

Oof, o kadar üzücü! Anlıyorum, vize gerçekten çok kritik. Üzgünüm ama ne yazık ki toptan sonuçlandırma gibi bir şey yok. Her başvuru bireysel olarak değerlendiriliyor. Daha önce Schengen vizesi 7 kez almış olman olumlu bir işaret (ki işte benim de geçirdiğim bu tür bir durum karşısında beni çok sevindirdi), fakat maalesef bu sizin durumunuz için kesin bir zaman garantisi vermeyecektir. Umarım bu hafta içinde vizeyi alırsınız. Acenta ekipleri de yoğunluğa takılıp biran önce sonuçlandırmak isteyecektir. Acentede başka başvuruların sonuçlanmamış olması endişe verici ama işler bazen ters gittiğinden, bu her zaman o anlamda bir garanţi olmaması gerektiğini bildiğini aklından çıkarmadan. Vize için çok moral bozukluk yaşayıp tedirginliği gözlerinden okuyabiliyorum. Şu an vize için dua edebileceğiniz tek yol şükür etmek ve sabır göstermektir. İhtiyacınız olabilir.

0

Pardon ama tam olarak anlayamadım. "Toplu sonuçlandırma" nedir?

Scroll to Top