Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Araştırma Vizeleri: Oturum ve Çalışma Belgesi Sorunları

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
44 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya'da doktora ya da araştırma görevlisi olarak çalışmak için araştırmacı vizem vardı ama oturum ve çalışma belgelerini almakta sorun yaşadım. Benzer bir sıkıntı yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

3 Yanıt
0

Merhaba, İspanya'da oturum ve çalışma izni almak gerçekten karmaşık olabiliyor. Benim de benzer sorunlarım olmuştu. Öncelikle, vize başvurunu yaptığın kuruma danışmanı ve güncel evrak listesini istemeni öneririm. Belki de eksik bir şeyler vardır. Ayrıca, İspanya'daki yabancılar ofisiyle (Oficina de Extranjería) doğrudan iletişime geçmek de faydalı olabilir. Umarım en kısa sürede çözüme kavuşursun!

0

Merhabalar,

Üzgünüm ama benim de benzer bir problemim olmadı, bu nedenle kendi tecrübelerimi paylaşamayacağım; fakat sizin gibi benzer bir durumda olan başka üniversite öğrencilerine de bu konuda yardımcı olunması için bu konuda bir konu açmanın yararlı olacağını düşünüyorum. Yardımcı olabilir diye araştırmanızı tavsiye ediyorum.

0

Malesef benzer bir sıkıntıyı yaşadığımı söyleyemeyiz ancak forumda konu hakkında yazılanları arayıp benzer sorunlar yaşayan kişilerin tecrübelerini okuyabilirsin.

Scroll to Top