İspanya vizesi için tek giriş çıkışlı pasaport aldım. Daha önce 3 kez giriş-çıkış yapan UK vizesi almamda sıkıntı yok. Lise eğitimi, çalışıyorum, yüksek lisans takip ediyorum ve hesabımda yeterli para bulunuyor. Tek giriş çıkışlı vize konusunda nasıl yardımcı olabilirim?
Merhaba, İspanya vizesi için tek girişli pasaportun olması İngiltere vizesi almanızı zorlaştırmaz. Daha önce İngiltere'ye giriş çıkış yapmış olmanız büyük avantaj. Lise eğitimine devam ediyor olmanız, çalışmanız ve yüksek lisans takip etmeniz de olumlu. Hesapta yeterli para olması da vize başvurunuzu destekleyecektir. Şansınız yüksek, bol şans!
Merhaba! Tek giriş çıkışlı pasaportla İspanya vizesi almak gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Anladığım kadarıyla önceden UK vizen olmuş, işin ve eğitimin de yolunda. Pasaport probleminin UK vizesi olmaması ile alakasız olduğunu düşünmekteyim. En doğru bilgiye ulaşmak için, İspanya vize başvurusu yaparken İspanya konsolosluğunun veya ilgili yetkililerin sizin durumunuz hakkında yapacakları değerlendirmeyle alakalı. Başvuru yapmadan önce İspanya vizesi için başvuru şartlarını araştırıp, belgeler konusunda herhangi bir kafa karışıklık varsa, iletişime geçmek şart.
Malesef tek giriş çıkışlı pasaport, vize başvurunuz için sıkıntı yaratabilir. İngiltere vizesi durumunuzdan anladığım kadarıyla, bu konuda deneyiminiz var fakat neden tek giriş çıkışlık vizenin daha önce UK vizesinde sorun yaratmadığına dair bilgim yok. İlgili konsolosluğa sormanız veya bir vize danışmanına danışmanızda fayda var.