İspanya'da 4-5 günlük vize nasıl alınır? Banka hesabı, mülk ve araba gibi bilgiler isteyen vize işlemlerinde 5 günlük bir izin yeterli mi?
Arkadaşım, gerçekten üzgünüm ama 4-5 günlük vize konusunda yaşadığın sıkıntıyı tam anlayamadım. Genel olarak öyle bir vize türü olmadığını düşünüyorum. İspanya turist vizesi için daha uzun süreli vize taleplerinin bulunduğunu düşünüyorum, ve bu vizesi almaya dair birkaç adımdan söz edeceğim. Banka hesabı, ev ve araba belgeleri genellikle daha uzun süreli vize başvurularında dikkate alınır; 5 günlük bir süre için ise uygun bilgiler verilmeyebilir. İhtiyacınız olan vizeyi nasıl alabileceğinize dair daha detaylı bir fikir almak için bir danışmanınızla veya birinden yardım almanı öneririm.
Selam! İspanya vizesi için başvururken banka hesap dökümü, mülk ve araba bilgileri istenmesi normal. 5 günlük bir seyahat için bu belgeleri sunman yeterli olacaktır, endişelenme. Başvurunu yaparken seyahat amacını ve kısa süreliğine gideceğini belirtmeyi unutma. Konsolosluğun web sitesinden güncel evrak listesine de göz at derim. Şimdiden iyi tatiller!
Merhaba, maalesef 4-5 günlük bir süreyle vize almak mümkün değil. Visa türüne göre değişen, daha uzun süreli başvurular gerekiyor.