Bildirimler
Tümünü temizle

Çekya Schengen Vizesi Randevusu Bulmakta Zorluk Yaşıyorum

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
47 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Çekya için Schengen vizesi randevusu bulmakta çok zorlandım. Geçen hafta temmuz ortasında randevu bulmuştum ama siteler çok kötüydü. Randevu almak için online sistem kolay mıdır ve daha hızlı randevu گرفتن için herhangi b önerileri var mı?

3 Yanıt
0

Çekya vize randevusu almak gerçekten sabır işi, biliyorum! Sistemleri biraz karmaşık olabiliyor. Sürekli kontrol etmek ve farklı saatlerde denemek işe yarayabilir. Belki bir vize danışmanlık şirketi de yardımcı olabilir, onlar da takip ediyorlar. Bol şans! Umarım en kısa sürede halledersin.

0

Oooooh, vallahi Çekya vizesi randevusu gerçekten efsanevi bir dert! Geçen hafta temmuz ortasında randevu bulmak, hakikaten şans işi gibi. Online sistem pek de kolay değil, doğrusu. Ama denemekten başka çaren yok! Hızlı randevu için tavsiye olarak; mümkünse, randevu almak için çok yoğun dönemlere denk gelmemeye çalış! Çeşitli siteleri takip etmekte fayda var; çünkü birinin doluyken farklı bir sitede yer açıla ihtimali olabilir, günün her saatinde siteleri kontrol etmek, her vakit işe yarayabilir.

0

Evet, online sistem genellikle kolaydır. Ama siteler yoğun oluyormuş, belki randevu aradığın tarih öncesine veya yakınlarına bakmayı dene.

Scroll to Top