Çekya Schengen vizesi için Ankara VFS randevusu 1 aydır alamıyorum. Randevu sayfaları sürekli yeniliyorum ama dolu. Başka bir yol var mıdır?
Aman Allah'ım, ben de aynı durumu yaşadım. VFS Ankara'nın çekya randevuları resmen kabusa döndü. 1 aydır dönüyorum ama bir türlü randevu alamıyorum. Geçmiş olsun. Acente yok artık değil ama benim gibi randevu alamayanlar için de bireysel çözümler mevcut. VFS'nin web sayfasındaki alternatif adresleri kontrol edin, iletişim formlarını kullanın veya hatta direkt telefonla arayın. Başvuru merkezleriyle doğrudan konuşmak olası bir yol olabilir.
Merhaba, Çekya vizesi için Ankara VFS'de randevu bulmak gerçekten zor olabiliyor. Randevu sayfalarını sürekli kontrol etmeye devam etmelisin, bazen iptaller olabiliyor ve yeni slotlar açılıyor. Ayrıca, VFS Global'in çağrı merkezini aramayı veya e-posta göndermeyi deneyebilirsin, belki yardımcı olabilirler. Alternatif olarak, eğer mümkünse, farklı şehirlerdeki VFS ofislerini de kontrol edebilirsin. Umarım en kısa sürede randevu bulabilirsin!
Pardon ama başka bir yol bulamadım. Sabırlı olman gerekecek gibi gözüküyor.