Yunanistan'dan Schengen vizesi başvurusu reddedildi. İtiraz ettim ama sonuç yine ret. İtirazımda belirtilen sebeplerin incelenmediğini düşünüyorum. Daha önce benzer durumda olan ve itiraz yoluyla sonucu tersine çevirebilmiş biri var mı?
Merhaba, vize reddi ve itiraz süreçleri gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor, biliyorum. İtirazın reddedilmesi ve sebeplerin incelenmediğini düşünmen de üzücü bir durum. Şunu söyleyebilirim ki, itiraz sonucu olumluya dönen örnekler duyuyoruz, ancak her başvuru kendi içinde değerlendiriliyor. Belki bir avukattan destek alarak durumu tekrar gözden geçirmek faydalı olabilir. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsın!
Sırf senin durumuna benzer bir örnek bulunmuyor. Üzgünüm ama ne yazık ki itirazın kabul edilmemesini engelleyecek bir yol bilmiyorum. Maalesef bürokrasi, o konuyu iyi anlıyorsundur, bazen inanılmaz derecede katı çalışıyor. Başka bir seçenek denemekten başka çaren yok.
Pardon ama benim elimde böyle bir bilgi yok. Başka forumlarda araştırmanı öneririm.