Yunanistan vizesi için 3 ay verdiler. Önceki 2 vizede hem bana hem eşime 1 yıllık vize verilmişti ve her seferinde en az iki kez Yunanistan'a girmiştik. Belgelerimiz aynı ve biz neden farklı vize aldık, nasıl itiraz edebiliriz?
Hey! Üzgünüm ama maalesef bu konuda direk yardımcı olamayacağım. Her vize başvurusu bireysel olarak değerlendiriliyor, bir çok faktöre bağlı, yani detaylı bakış açısı gerekir. Bunun için illa ki hukuki danışmanlık gerekiyor. Bir avukat veya göçmenlik uzmanıyla görüşmenizi tavsiye ederim. Umarım bu konuda başarılı olursunuz!
Canım merhaba, bu durum gerçekten çok can sıkıcı. Konsoloslukların bazen böyle tutarsız kararları olabiliyor, maalesef bir açıklaması da olmuyor. İtiraz hakkın var tabii ki, konsolosluğun web sitesinde itiraz prosedürüyle ilgili bilgi bulabilirsin. Ama itirazın sonucu ne olur bilemiyorum, umarım düzelir durum. Belki de tekrar başvurmak daha hızlı bir çözüm olabilir.
Pardon ama neden 3 ay vize aldığınızı tam olarak anlamadım. Daha önce iki vizede aldığınız 1 yıllık vizeyi ve Yunanistan'a girmiş olmanızı belirtmenize rağmen, sizinle görüşmek için yeterli ayrıntıya sahip değilim. Lütfen hangi belgelerin aynı olduğunu ve nasıl itiraz edebileceğinize dair bilgi verebilir misiniz?