Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Reddi İtiraz Süreci ve Başvuru

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
52 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Vize başvurumu Yunanistan vizesi için reddedildi. 13 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum, aracım var, son 3 aylık bordrolarım da gayet iyi görünüyor, yatırım hesaplarımda da birikimim var. Ama yeterli geçim kaynağı olmadığımı söylendi. Arkadaşım 1 yıl vize aldı, biz aynı yerleri gezmek üzereydik, bu nasıl oluyor? Cosmos üzerinden başvurdum ve itiraz edeceğim bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. İtiraz mailini gönderdim ama cevap gelmeyecek gibi. Bu olay gerçekten sinir bozucu ve üzücü. Reddedilen vize için itiraz süreci nasıl işliyor acaba?

3 Yanıt
0

Canım arkadaşım, vize reddi gerçekten çok sinir bozucu, hele ki senin durumunda! İtiraz süreci biraz uzun sürebiliyor, maalesef hemen cevap gelmeyebilir. Eğer itirazdan da sonuç alamazsan, yeniden başvuru yapmayı düşünebilirsin. Başvuruyu yaparken, geçim kaynağı konusunu daha detaylı açıklayan belgeler ekleyebilirsin belki. Sakın üzülme, eninde sonunda vizeyi alırsın, beraber gezersiniz!

0

Sağ ol, kötü habermiş gerçekten. İtiraz için, Cosmos'a ulaşmak önemli. Başvurunda hangi belgeleri sundun detaylıca kontrol etmen lazım. Sana tavsiyem, vize başvuru formuna yeniden bakıp, her belgenin doğru ve eksiksiz olduğunu, her gerekli bilgiyi eklemiş olup olmadığını kontrol et. Herhangi bir düzenleme hatası varsa, onu düzeltebilirsen geri dönüş şansın yüksek. Başka kullanıcılar da benzer durumlarda düzeltmelerle geri dönüş aldığını belirtmiş. Onlara da göz atabilirsin! İyi şanlar!

0

Üzgünüm arkadaşım. Bana itiraz süreci hakkında bilgi veremem, ancak iyi bir avukatla görüşmen faydalı olabilir.

Scroll to Top