Yunanistan vizesi reddedildi eski vizelerim olmasına rağmen. Başka ülkelerden farklı türlerde vize aldım, neden reddedildi acaba?
Canım, Yunanistan vizesi başvurunun reddedilmesine üzüldüm. Ret nedenleri kişisel durumlara göre değişebilir, başvuru evraklarında eksiklik veya tutarsızlık olabilir. Bazen de ülkenin genel vize politikaları etkili olabiliyor. Konsoloslukla iletişime geçip ret nedenini öğrenmek ve bir sonraki başvurunda nelere dikkat etmen gerektiğini sormak en iyisi olacaktır.
Umarım iyisindir.
Üzgünüm ama Yunanistan vizesi reddi konusunda sana detaylı bilgi veremem. Bu benim de çok kafa karıştırıcı ve tahmin edemeyeceğim bir durum! Farklı ülkelerden, farklı türlerde geçmişte vize almış olman, mevcut durumunda etkili değilmiş demek ki. Daha fazla bilgi için, Yunanistan Büyükelçiliği ile iletişime geçmeni tavsiye ederim. Umarım sorununun cevabını bulursun.
Maalesef bilmiyorum. Belki vize başvuru formunu nasıl doldurmanız gerektiği veya eklenen belgelerle ilgili ayrıntıları kontrol etmeniz gerekir.