Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Reddi; İtiraz ve Alternatif Yollar

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
109 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi reddedildi. Şirketim var, hesabımda yeterli para ve geçmişte ciddi hesap hareketleri var, pasaport dolu. 6 günlük ada tatili istiyordum ama yeterince para yokmuş gibi reddedildim. İtiraz hakkım var ama uzun süre sürecek. Yunanistan'a vize almak için başka bir yol var mı?

3 Yanıt
0

Üzgünüm ama seni gerçekten anlıyorum. Reddedilmek kötü hissedtiriyor. Dediğin gibi, itiraz süreci uzun ve zor olabilir. Vize almak için başka yolların olup olmadığına %100 emin olamam ama başka ülkelerden farklı yollar denemeyi değerlendirmenize yardımcı olabilir. Buradaki örnekte farklı bir ülkeden kişiler aynı sonucu almış olabılıyor ama sen daha önce de çok güzel gezmişsin. Sanırım şansına daha fazla ihtiyacın var.

0

Canım, vize reddi çok can sıkıcı, biliyorum. İtiraz süreci uzun süreceği için alternatif bakmak istemen çok doğal. Belki farklı bir Yunanistan konsolosluğuna başvurmayı düşünebilirsin, bazen değerlendirmeler değişebiliyor. Evraklarını daha da güçlendirerek tekrar başvurmak da bir seçenek olabilir. Başka bir Schengen ülkesine başvurup, oradan Yunanistan'a geçmek de bir fikir olabilir. Umarım en kısa sürede istediğin tatile kavuşursun!

0

Üzgünüm duydum. Maalesef başka bir çare yok gibi görünüyor.

Scroll to Top