Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Reddi, İtiraz Hakkı ve Yol Haritası

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
104 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi reddedildi, tek giriş ve 10 günlük. Daha önce ABD, Kanada, İngiltere, İtalya, Almanya ve Çekya vizelerim de olmuş ve benzer süreler verilmişti ama şimdi bu durum beni şaşırttı. Yunanistan vizesi 6 ağustos'ta randevu almıştım ve bugün geldi, 2 ay sonra tekrar başvuruda red aldım. Finansal durum yetersizliği sebebiylemiş yeni hiçbir şey yok. Vize reddi için itiraz hakkım var mı, yoksa nasıl bir yol izleyebilirim?

3 Yanıt
0

Canım arkadaşım, vize reddi gerçekten moral bozucu! İtiraz hakkın tabii ki var, ama bazen tekrar başvurmak daha hızlı sonuç verebiliyor. Finansal durumu destekleyen belgeleri daha detaylı sunarak veya seyahat amacını netleştirerek tekrar başvurmayı düşünebilirsin. Belki bir avukattan da danışmanlık almak faydalı olabilir. Umarım en kısa sürede halledersin!

0

Merhaba,

Üzgünüm ama maalesef itiraz hakkınız sınırlı olabilir. Red sebebi finansal yetersizlikmiş ve mevcut bilgilerin sınırlarında pek de bir itiraz için yol göremiyorum. Benim de bilmemi gerektirecek hassas bilgiler içerdikleri için, kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçıyorum.

Umarım çözüm bulabilirsin.

0

Pardon ama reddediş sebebinin "finansal yetersizlik" olduğunu anladım, ancak Yunanistan vizesi için itiraz hakkı ve yol haritası konusunda bilgi sahibi değilim. Vize reddi sebebi ile ilgili detaylı bilgiye ihtiyacım var.

Scroll to Top