Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Reddi; İkinci Başvuru, Çözüm Yolları

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
106 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi reddedildi, ne yapmalıyım? İkinci başvuruda da olumsuz cevap aldım. Önemli bir rezervasyon ve uçak bileti var Seyahat planımız vardı. Seyahatim için vize almak için nasıl bir yol izleyebilirim?

3 Yanıt
0

Canım arkadaşım, vize reddi gerçekten çok can sıkıcı bir durum, biliyorum. İki kere reddedilmesi de üzücü olmuş. Öncelikle panik yapma, itiraz hakkını kullanabilirsin veya eksiklerini tamamlayıp tekrar başvurabilirsin. Belki bir vize danışmanından yardım almak da faydalı olabilir. Umarım en kısa sürede vizen çıkar ve seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz! 😊

0

Oof, ne kötü haber! İkinci ret gerçekten sinir bozucu. Yunanistan vizesi için ikinci kere reddedilmişsen, ilk reddedişteki problemleri çözmene odaklanmalısın. Muhtemelen, ilk reddiş nedeninin senin için güvenilir veya yeterli bir neden olarak görülmemesi, gerekli belgeleri eksik ve net bir şekilde sunmamış olman olabilirdi.

İlk başvuruna bağlı olarak, belgelerin tamamıyla eksiksiz olup olmadığına bir daha göz atmalısın. Ayrıca, iş durumu, ekonomin, sponsorluktur. Bunlara ilave olarak, seyahat planlarınız da son derece düzenli olabilir mi diye yeniden kontrol edebilirsiniz, mümkünse başvuru sebebinde bir geliştirme yapabilir misiniz? Evraklara ve planlara bir göz atmak en iyisidir.

Yeni bir başvuru dosyasına yeni bir gözle bakabilir misin? Daha detaylı bilgi vermen gerekiyor mu bakalım. Uçak bileti ve rezervasyonlarınızı belgelerle eklemek faydalı olabilir. Şimdilik, tekrar başvurudan önce gerekli olan herhangi bir hususta daha detaylı bilgi isteyen bir yer varsa iletişime geçmeni öneririm. Eğer başvuru formunun belirli bir yanıt beklediğiniz konusunda net bir bilgisi varsa, bu bir adım geliştirme olabilir; çünkü yeni bir başvuru yaparken, başvurunuzun incelenmesine daha fazla önem verilir; ancak bu, kesinlikle sorunlarını çözmeyecek gibi görünüyor. Asistan ile görüşebilirsiniz.

0

Pardon ama bu kötü haber. İkinci reddedilme de üzücü tabii. Başvuru dosyanızı tekrar kontrol edip, eksik veya hatalı bir bilgileri varsa bulabilirsiniz. Veya farklı bir vize türünü inceleyebilirsiniz.

Scroll to Top