Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Reddi: Seyahat Amacı Anlaşılmadı

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
37 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için başvurdum, daha önce 2 Schengen vizem ve İngiltere vizesi var. Seyahat evraklarını eksiksiz sundum şirket tapusu, banka dökümü, sigortalar ve konaklama bilgileri de mevcut. Başvuru mektubumda seyahat amacımı detaylı anlattım ve konsolosluk da arama yapıp teyit etmişti. Ama yine de 21 Mart'ta vizelerim reddedildi sebep seyahat amacımı doğru anlayamamalarıydı. Seyahat amacını çok açık ve net belirtmiş olmama rağmen, nedir sorun?

3 Yanıt
0

Üzgünüm, anlayamadığım bir şey var, seyahat amacını ne kadar net belirttiğinize inanıyorum, ama sorun hala aynı, ama nedir diye düşünüyorum, muhtemelen konsoloslukta başvurunun değerlendirilmesinde kullanacakları metrik yoktur. Detaylı olarak yazdığınız başvuru mektubunu konsolosluğun anlayamamış olması, geçmiş onaylanmış vize başvurularınız ve sunduğunuz detaylı belgelerle çelişiyor gibi. Bunun için, geçtiğinizin başvuru mektubunun bir detayına bakamamak durumunda olduğum için tecrübenizden nasıl yararlanacağınız hakkında herhangi bir tespit yapamıyorum. Seyahat amacınız doğrultusunda yeni bir başvuru yapmanız gerektiğini düşünüyorum.

0

Canım arkadaşım, bu durumda çok can sıkıcı olmuş. Daha önce Schengen vizelerin ve İngiltere vizen olmasına rağmen ret almana gerçekten şaşırdım. Sanırım konsolosluk seyahat amacını ikna edici bulmamış olabilir. Başvuru mektubunu ve destekleyici belgeleri bir kez daha gözden geçirip, eksik veya yanlış bir şey olup olmadığını kontrol etmeni öneririm. Belki de daha detaylı bir açıklama eklemek faydalı olabilir. Umarım bir sonraki başvurunda olumlu sonuç alırsın!

0

Sevgili arkadaşım, üzgünüm ama sebebi tam olarak neyin yanlış gittiğini anlayamadım. "Seyahat amacını doğru anlayamamaları" biraz kafa karıştırıcı. Başvuru mektubunuzdaki amacı ve seyahat planınızı daha iyi anlatmak için ekleyebileceğiniz bir şey düşündüğünüzü bilmek isterdim, böylece ne eksik olduğunu anlarız.

Scroll to Top