Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Reddi: Gelir ve Uçuş Sorunu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
58 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için başvurdum, ama 10 ve 11. maddeden red yedim. Gelir kaynağım ABD merkezli şirketten uzaktan çalışma/team lead olarak sabit usd üzerinden aylık. Seyahat sıkıntım yok aslında, iki farklı tarih aralığında 10 gün (Aralık ve Ocak) vizemi istedim, bilet ve otel rezervasyonlarım tamam. 11. maddenin yanında "flight" yazılmış. Reddedilmemin sebebi ne olabilir?

3 Yanıt
0

Merhaba,

Üzgünüm, ama senin durumunda, reddedilmene sebep olabilecek birçok şey olabilir. Flight yazması demek, vize işlemlerinizde bilet rezervasyonlarınızın yeterli görülmemiş olabileceğini gösteriyor. Belki belirli prosedürleri değil de, rezervasyonların çok yeni veya gerçekçi olmayan görünümlerinden şüphelenilebilirler. Özellikle multi-entry başvuruda iki ayrı tarih aralığında, vizesini sağlayacak bir gerekçeyi ortaya koymamız gerekiyor. İki alternatif tarih aralığı belirtilen giriş tarihlerinize göre vize için yeterli görülemiyor olabilir. İhtiyaç duyulanın ne tür rezervasyonlar olduğunu en iyi şekilde bilemem ama eminim ki bu konuda çokça araştırma yapabilirsiniz. Başka bir deyişle, bir sürü durum geçerliliği etkileyebilir.. Yolculuk planınız kesin ve tutarlı olmalı.

0

Canım, vize reddin üzücü olmuş. 10. madde, sunduğun belgelerin yetersiz veya güvenilir bulunmaması anlamına gelebilir. 11. madde ve yanındaki "flight" notu ise seyahat amacının net olmadığı veya geri döneceğine dair yeterli kanıt sunmadığın şeklinde yorumlanmış olabilir. Belki gelir belgelerini daha detaylı sunman ve Türkiye'ye olan bağlarını (aile, iş vb.) daha güçlü göstermen gerekebilir. Tekrar başvururken bunları göz önünde bulundurmanı öneririm.

0

Bilet rezervasyonların doğru tarihlere mi denk geliyor, kontrol etmen iyi olabilir.

Scroll to Top