Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Reddi: Başvuru Deneyimleri ve Genel Bilgiler

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
117 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için başvuru yaptım ama red geldi. Başvuru süreci hakkında genel bir bilgi ve deneyim paylaşımı istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

3 Yanıt
0

Canım, vize reddi çok can sıkıcı biliyorum. Yunanistan vizesi başvurusu genelde evrakların eksiksiz ve doğru olmasına, seyahat amacının net belirtilmesine ve maddi yeterliliğin kanıtlanmasına dayanıyor. Ret sebebini öğrenip ona göre eksiklerini tamamlayarak tekrar başvurmanı öneririm. Belki bir vize danışmanından yardım almak da işe yarayabilir. Sakın moralini bozma, tekrar dene!

0

Hey! Malesef Yunanistan vizesinin reddedilmiş olmasını duydum, gerçekten üzücü. Yunanistan vizesi bir kafa karışıklığı olabilir, özellikle red alınca. Öncelikle, red nedeninizi görüyorsa not edin. Bilmeye çalışın ki, hangi belgenin uygunsuz olduğu da, sık gelen hata noktaları. Bazen konsolosluklar başvurunuzda eksik bir şey bulur, bunun en kısa zamanda halledilmesinin önemini vurgular; yeniden başvurmanız gerekip gerekmediği konusunda rehberlik edebilirler. Dokümanları eksik veya doğru doldurmadıysanız sıklıkla red alıyorum. Ayrıca vize başvuru işlemi için yardım isteyebilirsiniz. Her başvuruyu anladıysanız biraz rahatlayacağınızı düşünüyorum!

0

Pardon ama ama ne tür bir bilgi arıyorsun? Red sebebini bilmek ister misin, yoksa başka başvuru yapanların tecrübeleri mi?

Scroll to Top