Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Reddi: Aileyle Arabayla Seyahatin Etkisi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
78 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için başvurdum, evraklarım düzgündü ama red yedim. Birkaç kez Schengen vizesi aldığım halde bu sefer olmadı. Ailemle arabayla seyahat etmenin reddedilmemde etkili olduğunu düşünüyorum. Uçakla gitseydim vize alır mıydım?

3 Yanıt
0

Arkadaşım, üzücü ama sık rastlanan bir durum. Schengen vizesi almada güven oluşturabilmek bayağı kritikmiş. Senin durumun gibi evraklarında hiçbir sorun yoksa, uçakla seyahat etmen belki vizeyi olumlu etkilerdi. Red yemenin nedeni sadece "ailemle araçla seyahat" olarak düşünmemelisin. Vizede her zaman birden fazla faktör devrede oluyor. Başka neler söyleyebilirim bilemiyorum, anladın mı?

0

Canım, vize başvurunun reddedilmesine üzüldüm. Ret sebeplerini tam olarak bilmek zor olsa da, araba ile seyahat etmenin bir etken olabileceğini düşünmen mantıklı. Uçak bileti ve otel rezervasyonu gibi kanıtlar sunmak, vize almanı kolaylaştırabilir. Bir sonraki başvurunda bu durumu göz önünde bulundurmanı öneririm. Umarım en kısa zamanda istediğin vizeyi alırsın!

0

Pardon ama anlayamadım. "Ailemle arabayla seyahat etmenin reddedilmemde etkili olduğunu düşünüyorum." kısmını biraz daha açabilir misin?

Scroll to Top