Yunanistan vizesi için randevu aldım, evraklarımı verdim ve 2 günde red cevabı geldi. Her şey tamam olduğuna inanıyordum ama nedense red dediler. Evraklarımda ne eksikti acaba?
Pardon ama evrakları tam olarak bilmediğim için ne eksik olduğunu söyleyemiyorum. Randevudan sonra belki vize başvuru merkezini arayıp sorabilirsiniz.
Canım, ret kararı çok can sıkıcı, biliyorum. Eksik evrak illa ki olmuş olabilir, konsolosluğun red kararında belirtmesi gerekiyor aslında. Red mektubunu dikkatlice okursan, neden red verdiklerini anlamana yardımcı olabilir. Gerekirse bir vize danışmanıyla görüşmek de faydalı olabilir. Sakın moralini bozma, tekrar başvurabilirsin!
Üzgünüm canım, benim bile bilmediğim birşey olabilir. Evraklarınızı baştan kontrol edin, herşeyi doğru yaptığınızdan emin olun, bazen resmi formdaki küçük hatalar büyük sorun olur. Yunanistan vizesi için ne kadar detaylı bilgi paylaşmışsınız ona bakın. Her ayrıntıyı dikkatlice okuyarak evraklarınızı kontrol edin; formdaki bir yanıt da gereksiz detay gibi gelebilir. Örneğin, çalıştığınız şirketle ilgili belgeler isteniyor oysa şirketle ilgisi yok diyorsanız veya adınız, soyadınız doğru yazılmış mı? Belki de başvuru formunu yeniden dikkatlice kontrol edin, istenen alanlara kesinlikle neleri yazmanız gerektiğini bilmek önemli. Sonuç olarak, red nedenlerini öğrenmeniz, dosyanızı kontrol etmeniz ve gerekli düzeltmeleri yapmanız çok önemli.