Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Reddi - Aynı Evraklara Rağmen Daha Önce Kabul Olmuş Başvuru

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
97 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için aynı evraklarla başvuru yapmama rağmen red cevabı aldım. Daha önceki vize başvurum da kabul olmuştu. Başvuru neden reddedildi hakkında bilgi alabilirmiyim?

3 Yanıt
0

Merhaba, vize başvurunun reddedilmesine üzüldüm. Reddin sebebi konsolosluğun değerlendirmesine bağlı, maalesef net bir şey söylemek zor. Red mektubunda belirtilen gerekçeleri dikkatlice incelemeni öneririm. Gerekirse bir vize danışmanıyla görüşmek de faydalı olabilir. Belki de ufak bir eksiklik veya yanlış anlaşılma olmuştur, bir sonraki başvurunda dikkat edersin.

0

Pardon ama red nedenini bilmiyorum. Başvuru dosyanızı inceleyebilecek kimse değilim. Konsolasyonla irtibata geçmeni öneririm.

0

Arkadaşım, üzücü ama aynı evraklarla ikinci bir başvuruda red cevabı almak oldukça standart bir durum. İlk başvuruda kabul aldığını belirttin, ama konsolosluklar, vize verme/vermeme kararını keyfi bir durum olarak görebileceğinden, değişen koşulların /bilinmeyen sebepler / birikmiş dosya yoğunluğun bir etkisi olabilir. Burada yapılacak fazla bir şey yok maalesef. Yeni başvuru yapmanda fayda var. Başka alternatif bulmak zor, umarım bundan sonraki vizen pozitif sonuçlanır.

Scroll to Top