Yunanistan vizesi reddedildi, tüm belgelerim tamam olmasına rağmen 2. madde sebebiyle. İtiraz etme şansım var mı? Tekrar başvuru yapabilir miyim?
Canım, vize reddi çok can sıkıcı, biliyorum. İtiraz hakkın var, mutlaka bir dilekçe yaz ve durumu detaylıca anlat. İtirazın olumlu sonuçlanmazsa, eksiklerini gidererek tekrar başvuru yapabilirsin. Belgelerin tam olduğundan eminsen, şansını tekrar denemende fayda var. Umarım en kısa sürede vizen onaylanır!
Merhaba! Üzgünüm ama yaşadığın durumla ilgili özel bir danışmanlık sunamıyorum. Ama genel olarak söyleyebilirim ki, red sebebi "2. madde"yse elbette itiraz etme ve tekrar başvuru yapma şansınız var. Vize uzmanlarından destek almanızda fayda vardır; belgelerin tam olması red sebebinin değiştirilmesi konusunda sizin tarafınıza yardımcı olabilir. Başka ülkelerden 10 giriş-çıkışınızın etkili olup olmadığını bilmiyorum ve bunu belirlemek için sizinle detaylı iletişim kurmak gerekli.
Maalesef, 2. madde red sebebiyle itiraz şansın oldukça düşük. Tekrar başvuru yapabilirsin ama belgelerin yeniden değerlendirilir.