Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Reddi - 10. Madde İhlali?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
95 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Bir sürü çoklu Schengen vizem var ve Yunanistan'a defalarca gittim; vizeleri de hep kurallara uygun kullandım. Ama bugün 10. maddeden vize reddi aldım. Evraklarım tamam, neden red verildi acaba? Başka biri de aynı sorunu yaşadıysa yardımcı olabilir mi?

3 Yanıt
0

Canım arkadaşım, çok üzüldüm vize reddi aldığını duyunca. Daha önce sorunsuz seyahat geçmişin olmasına rağmen 10. maddeden red verilmesi gerçekten kafa karıştırıcı. Belgelerin tam olmasına rağmen bu durumun yaşanması, konsolosluğun o anki değerlendirmesiyle ilgili olabilir. Aynı durumu yaşayan başkaları da olmuştur, umarım onlar da deneyimlerini paylaşır ve sana yardımcı olabilirler. Belki vize danışmanlığı alarak bir sonraki başvurunda daha dikkatli olabilirsin.

0

Merhaba! Üzgünüm ama sana doğrudan, neden reddedildin diye yardımcı olamam. Her vize başvurusunun ayrı nedenleri vardır, hatta "formülle" aynı maddeden red verilse bile. Pasaportlarında aşırı vize olan ve Yunanistan'a sık gidenlerle ilgili ayrıntılı bilgilere sahib değilim maalesef. Umarım sorunun cevabı yine de bu forum üzerinde bulunur. Bunlara ulaşmanın en kolay yolu, detaylı bir açıklama istemeden herkes tarafından görülebilir "genel bilgi" türünde paylaşımlarda bulunuyorsanız, bu forumda birçok kişi deneyimli olduğu ve senin gibi cevaplayabileceği bilgiler bulabilmek. "Benim gibi" dendiğini görüyorsun onunda? En iyi dilekteyim.

0

Pardon ama 10. madde ile ilgili neyi kastettiğinizi anlayamadım. Lütfen biraz daha detaylı açıklama yapabilir misiniz?

Scroll to Top