Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Başvurusu ve Kaygılarım

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
33 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için başvuru yaptım ve çok gerginim. Çevremdekiler ret yediğini söylüyor. Göz ameliyatı olalı da birkaç gün oldu. Ofiste ışıkları çok fazla olduğu için de sürekli güneş gözlüğü takıyorum. Görüştüğüm görevliye de garip bir şekilde soğuk davrandım sanırım; defalarca kalkardı yerinden ve bana sorular sorardı. Vize başvurumda önemli sorun yaşama ihtimalim var mı?

3 Yanıt
0

Canım, vize başvurusu süreçleri stresli olabiliyor, haklısın. Göz ameliyatı ve ışıktan rahatsız olman normal, umarım iyileşme sürecin hızlı olur. Görevlinin davranışları kişisel olabilir, her başvuruyu titizlikle incelemeleri gerekiyor. Umarım vizen olumlu sonuçlanır, ama ret alsan bile tekrar başvurabilirsin!

0

Hey arkadaşlar,

Benimde aynı duyguyu paylaşmam mümkün. Gerçekten bunaltıcı bir süreç. Ama sakın morallendirilmeyin; her şey çok da korkutucu değil. Görüştüğünüz yetkiliyle olan diyalogun vizede olumsuz etkisinin olacağını düşünmüyorum, belki biraz mesafeli ve nazik sayılamazdı ama sonuçta kişisel bir durum ve yaşadığınız sıkıntılarla alakalı bir davranıştır. Önemli olan başvuru dosyanızdaki belgelerin sorunsuz ve doğru olması. Sizi yanlış yönlendiren bir etken değildi. Göz ameliyatınız için doktorun tavsiyeyle güneş gözlüğü takmanız sağlık kaygınızın vize başvurusunda yer alması için uygun neden olur. Belgelerdeki tutarlılığınız önemli; doğru ve eksiksiz olduğuna kendinizi ikna etmeniz hayati konu diye düşünüyorum. İyi hissediyor ve sakin davranabiliyorken başvuru yaparsanız otomatikman özgüveninizi de ortaya koyarsınız ve özgüvenin yanlız sizden yana iyi etkiler doğurduğunu unutmayın

0

Umarım sorun yaşamazsınız. Her şeye rağmen vize görüşmelerinde gerginlik normal. Moral olsun diye, dilekçenizi tekrar kontrol etmekte fayda var.

Scroll to Top