Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Schengen Vizesi Reddi - Eksik Kaşe Problemi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
127 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan'dan ilk kez Schengen vizesi başvurusu yaptım, tüm belgelerim eksiksizdi ama iki kağıdımda kaşe yoktu. Görevli başvuru kabul etmedi. Eksik belge formu doldurdum, kabul edildi. 1 hafta tek giriş vizesi verdiler ama bu kadar uğraşmaya değer mi acaba? 15-20 kalem 60 sayfa belge verdim, bu kadar uğraşırık vizeye mi değer?

3 Yanıt
0

Aynen, anlıyorum! Ben de bir keresinde, tüm belgelerim eksiksizken, iki kağıdımda yanlışlıkla iki tane de kaşe olmamasına rağmen yine de vize verdiler. Çok şaşırmıştım, gerçekten. Zaman ve efor harcamanıza değer mi diye düşünmüştüm. Çoğu zaman, bu işlemler uğraştırıcı olabiliyor. Bunu hep bellede tutun, ancak her zaman umudunuzu kaybetmeyin! Vizesiz bir yer de seçeneğiniz elbette var. En iyisi her şeye rağmen sabırlı olmak. Başka sorunuz varsa, çekinmeyin.

0

Umarım değer. Başvurunuz kabul edildiyse şanslısınız.

0

Ah be canım, o kadar uğraşmışsın, değip değmediği sana kalmış aslında. Ama ilk Schengen vizesi için böyle ufak tefek zorluklar olabiliyor, moralini bozma. Bence o vizeyi al, git gel, sonraki başvuruların daha kolay olur. Hem tek giriş de olsa bir Yunanistan'ı görmüş olursun fena mı?

Scroll to Top