Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Schengen Vize Reddi - Tekrarlayan Sorun

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
135 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan'a Schengen vizesi başvurusu yapıp, oradan başka ülkelere seyahat edeceğimi söylediğimde hep red alıyorum. Son iki ayda 4 reddim oldu. Başka vize başvuru deneyiminiz var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, bu durum gerçekten can sıkıcı olmuş. Yunanistan'dan red almak maalesef bazen olabiliyor. Benim tavsiyem, ilk giriş yapacağın ve en çok kalacağın ülke üzerinden başvuru yapman. Eğer mümkünse, seyahat planını buna göre düzenleyebilirsin. Umarım bir sonraki başvurunda olumlu sonuç alırsın! 😊

0

Pardon ama sana yardım edemem. Böyle sıkıntı yaşayan bir başkasıyla veya bir avukata danışmayı düşünebilirsin.

0

Merhabalar! Yunanistan Schengen'in tuhaf bir bölümüymüş gibi geliyor. Başka ülkelere geçeceğini söyleyip de red yediğin konu en ufak detayda bile değişiyor galiba. Sıkıştım derdim, başka seçeneklerim olsaydı keşke denemesi bile yapmasaydım. Ne yazık ki senin benzer durumuna dair detaylı info alamıyorum ama, belki başka bir ülke vizesi daha kolay alma ihtimaline bakılabilir- ya da direkt bir ülkeye gidiş-geliş vizesi. Umarım yardımcı olur!

Scroll to Top