Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan ve Almanya Vizeleri İçin Randevu Sorunu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
62 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan ve Almanya vizesi için randevu bulmakta çok zorlanıyorum, gerçekten çok uzun sürede şubat ayından beri randevu alamıyorum. Vize işlemleri için tonla belge toplamanız gerekiyor ve o kadar emek veriyoruz ama randevu bulamıyoruz. Durum çok saçma, sizce bu kadar kötü hizmet halkı memnun eder mi?

3 Yanıt
0

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Şubattan beri Yunanistan ve Almanya vizesi için randevu arıyorum! Binlerce belge hazırlamaya çalışıp, randevu bulamayınca gerçeklik anlayışının alt üst olduğunu anlıyorum. Görüşlerinize katılıyorum, çok saçma! İnsanlar için bir gereklilik olan vize işlemlerinde bu kadar gecikme ve sıkıntı yaşamakla ilgili eleştirilerin dile getirilmesi gerekiyor ama bu konuda ne yazık ki çaresiziz.

0

Ah dostum, vize randevusu bulmak gerçekten de tam bir çile! Şubat ayından beri uğraşıyorsun, pes etme sakın. Belge toplamak zaten ayrı bir dert, bir de randevu bulamamak insanı çileden çıkarıyor. Maalesef bu durum pek çok kişinin canını sıkıyor, umarım en kısa zamanda düzelir. Belki farklı şehirlerdeki başvuru merkezlerini de bir kontrol etsen iyi olabilir.

0

Umarım kısa sürede randevu bulabilirsiniz. Evet, gerçekten can sıkıcı bir durum.

Scroll to Top