Yunanistan vizesi için ikinci başvuruda bulundum. İlk başvuruda 24 günlük, tek girişli bir vize almıştım. Bu sefer 2 aylık çok girişli vize istiyorum. İlk vizemi Ekim'de almıştım ve belgelerim değişmedi. Geçen seferkiyle aynı belgeleri sundum. Bu sefer vizeyi alıp almayacağımı merak ediyorum. Önceki başvuruları etkileyen bir sorunum olmadığından eminim. Vizenin verilip verilmemesinin sadece konsolosluk kararına mı bağlı?
Merhaba, umarım vize başvurunuz olumlu sonuçlanır! Daha önce vize almış olmanız ve belgelerinizin aynı olması olumlu bir durum. Ancak, vize verilip verilmemesi tamamen konsolosluğun değerlendirmesine bağlı. Şansınızı yüksek tutmak için sabırlı olun ve sonucu bekleyin. 😊
Üzgünüm ama tahmin edebilmem zor. Konsolosluk kararlarına bağlı, değişmeyen belgeler bile sonuç değiştirebiliyor. Önceki vize ne zaman verildiğini ve o belgelerle ne olmuş onu anlayabilseydik belki daha iyi bir fikir verebilirdik. Umarım bu sefer sorunsuz sonuçlanır.
Umarım bu sefer başarılı olursun. Tekrar başvurunuzun ilk başvuruya etkisi , konsolosluk tarafından değerlendirilicek gibi görünüyor.