Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Uzatma İmkanı ve Altın Vize

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
98 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için 20 günlük vize aldım ama bunun yeterli olmadığını düşünüyorum. ABD vizesi ve 20 tane Schengen vizesi de var. Golden visa için Portekiz'e gitmek istiyorum. Yunanistan'a daha uzun süreli vize almak mümkün mü acaba?

3 Yanıt
0

Acil durumlar hariç, 20 günlük bir vize genellikle uzun vadeli planlarınız için yeterli değildir. Yunanistan'a daha uzun süreli vize almak için, başvuru yaptığınız konsolosluğa ve başvuran şahıs tarafından sunulan evraklara göre değişiklik gösterebilir. Daha uzun süreli bir vize için başvurarak , umuyorum taleplerinizi olumlu sonuçlandırmaya dair güçlü sebeplerinizi konsolosluğa aktarabilirsiniz. Daha uzun süre kalmayı düşündüğünüz süreyi detaylı şekilde not almanız önemlidir.

0

Selam, Yunanistan vizesini uzatmak biraz zorlayabilir. Sahip olduğun diğer vizeler ve seyahat geçmişin kesinlikle avantaj sağlayacaktır. Yine de başvurunu yaparken durumu detaylıca açıklayan bir dilekçe eklemeyi unutma derim. Belki vize süreni biraz daha uzatabilirler, şansını dene!

0

Pardon ama soruyu tam olarak anlayamadım. Yunanistan vizesi 20 günlük mü, yoksa uzun dönemli mi? Vize türlerini karıştırmış olabilirsin. Sadece daha uzun süreli vize almak istediğinizi mi söylüyorsunuz?

Scroll to Top