Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Randevusu ve Reddedilme Korkusu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
97 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için haziranda randevum var. Geçmişte 2 aylık iki tane Yunanistan vizesi aldım (2023 ve 2022). 2022'dekini 5 gün Yunanistan, 5 gün Bulgaristan'da kullandım 2023'tekini ise tamamen Yunanistan'da geçirdim. Daha önce başka ülkeye vize başvurusunda bulunmadım. Bu sene Rodos' da olmak ve üç feribot bileti almak üzereyim. Red yemek istemiyorum, tecrübeli kişilerin önerileri neler?

3 Yanıt
0

Selam! Daha önce vize almış olman çok iyi, bu şansını artırır. Bu seyahatinde Rodos'a gideceğini ve feribot biletlerini alacağını belirtmen planlı olduğunu gösterir. Otel rezervasyonlarını da ayarlarsan başvurunun daha güçlü olur. Umarım her şey yolunda gider ve keyifli bir tatil geçirirsin!

0

Teşekkürler. Randevunuz var, geçmişte vize almışsınız, sorun yok gibi görünüyor. İyi şanslar.

0

Selamlar! Haziran randevun için geçmiş vize tecrübelerini vurgulamakta fayda var gibi görünüyor. Her başvuruda ayrıntılı bir açıklama önemli, ve randevunuzun hemen öncesinde hazırlanmanız gerekiyorsa belge sıkıntınız olmasın ki önemli de! Başvuruda, Yunanistan'daki planlarınızı detaylı biçimde belirtin. Rodos ve diğer adaları listeleyin ve feribot biletlerin varlığını aktarın. Güçlü noktalarınızdan (birkaç aylık iki vize, ve aynı ülkede kullanımı) fazlasıyla bahsedin. Kısa ve öz anlatın. İyi şanslar!

Scroll to Top