Yunanistan vizesi için randevu bulmakta sorun yaşadığınızı anlıyorum 2 bebekle Kasım tatili için plan yapmaya çalışıyorsunuz. Randevu alma konusunda önerileriniz var mı?
Ah canım, Yunanistan vizesi randevusu bulmak gerçekten bazen kabusa dönebiliyor, hele ki bebeklerle seyahat planı yaparken! Öncelikle yetkili aracı kurumun (Kosmos Vize gibi) web sitesini sık sık kontrol etmeni öneririm, bazen iptaller olabiliyor ve yeni slotlar açılıyor. Bir de farklı şehirlerdeki konsolosluklara bakmak işe yarayabilir, belki oralarda daha erken tarih bulabilirsin. Umarım en kısa sürede randevunu alırsın ve tatil planların suya düşmez! Bol şans!
Merhabalar,
Yunanistan vizesi için randevu bulmakta zorlandığınızı anlıyorum. 2 çocukla Kasım tatili için plan yapmaya çalışıyorsunuz. Randevular kısa sürede doluyor ve özellikle yoğun tarihlerde bu durum daha da zorlaşabilir.
Ben de benzer bir zorluk yaşamıştım; zamanlama ve iki minik yaramazla planların alt üst oluyordu. Randevu almak için en erken tarihlerle, sabah erken saatlere yönelmeyi ve zamanı iyi değerlendirmeyi denedim. Diğer seçenek, randevu almak için erken kalkarak veya günün yoğunluklarına girmeden önce internette yoğunluğa göre randevu almak. Bu çok işe yaradı ve vize gereklilikleri tam zamanında tamamlandı. Başarının anahtarı sabır ve planlı hareket.
Umarım randevu alabilirsiniz. Çocuklarla randevu almak gerçekten zorlaştırabiliyor.