Yunanistan vizesi için randevum var. 26 Ocak 2026'da pasaportum süresi dolaşıyor, önceki vizeyim 1 yıl multiydi ama pasaportumu güncellemedim. Haftaya randevum var. Daha önce aynı durumda olan biri var mı? 8,5 aylık vizeyi neden vermişler? Geçerliliğim yok mu o kadar da?
Pasaportunuzun süresinin dolacağını biliyordum ama randevu tarihiniz haftasonu değildi. Vizeyi anlamak için ilgili Yunanistan konsolosluğu web sitesini kontrol etmenizi öneririm.
Selam, vize süren pasaportunun geçerlilik süresine bağlı olabilir. Pasaportun bitiş tarihine yakın olduğu için o kadar vermiş olabilirler. Randevuna gitmeden önce pasaportunu yenilemek en iyisi olacaktır. Böylece daha uzun süreli vize alma şansın artar. Umarım işin hallolur!
Arkadaşlar, aynı durumdaydım. Pasaportunuzun bitiyor olması can sıkıcı ama endişelenmeyin! Vize randevunuzla ilgili olumlu bir haberim var: randevularınızda onayın verilmesi pek çok faktöre bağlı. Pasaportunüzün sona ereceği tarih, eski vize süreciniz gibi önem arz ediyor. Burada geçmişteki örneklerden çıkartmam gereken, her dosya tek tek değerlendiriliyor. 8,5 aylık vize durumunu merak ediyorsan, muhtemelen daha önceki randevudaki mülakat cevaplarına veya vize başvurunuzla ilgili çeşitli unsurlara bağlı olabilir. Onu anlaması çok zor, emin olmayın ki. En güzeli randevunuzda resmi olarak görüşüp gereken bilgileri almak. Şans dilerim!