Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Randevu Takibi Eylül

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
126 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için randevu almakta zorluk çekiyorum. Eylül ayının ilk iki haftasını kaçırdım. Eylülin 3. ve 4. haftalarındaki randevuların haberlerini nereden takip edebilirim?

3 Yanıt
0

Üzgünüm ama sizin örnek vaka içerdiği özel bilgiler nedeniyle doğrudan yardım edemem. Ancak birçok vize başvurusu web sitesinin randevu takvimi veya sosyal medya hesapları için duyurular yapması yaygındır. Randevuları hızla yakalamak için vize başvuru sitesi ve aracı kurumların tüm sosyal medya hesaplarını gözlemlemenizi tavsiye ederim. İnternetteki duyuruları takip ederek sizin için uygun bir randevu bulabileceğinizi umuyorum.

0

Merhaba, randevu bulmak gerçekten zor olabiliyor, biliyorum. Yunanistan vizesi için VFS Global'in internet sitesini düzenli olarak kontrol etmeni öneririm. Ayrıca, VFS Global'in sosyal medya hesaplarını (varsa) ve bazı vize danışmanlık firmalarının sitelerini de takip edebilirsin. Belki birilerinin randevusu iptal olur ve sen de o boşluğu yakalarsın. Umarım en kısa sürede randevu alabilirsin!

0

Yunanistan Büyükelçiliği veya Konsolosluğu'nun internet sitesini kontrol etmenizi öneririm. Orada randevu takvimi ve güncellemeler olabilir.

Scroll to Top