Yunanistan vizesi için randevu aldım, eşim ve oğlum için de ayrı randevu almıştım. Konsoloslukta randevuların birleştirilmesi konusunda anlaştık, ancak kendi pasaport teslim delil kâğıdım 2 haftadan fazla başvuruda bekletildi. Eşim ve oğlumki çıktı, benimki hala bekliyor. Kontrol etmeme rağmen işlem yapılmamış. Konsolosluğa mail attım, yol yok dendi. Vize nasıl bu kadar uzayabilir ve önceden daha hızlı gelmişti, şimdi neden bu kadar sorun yaşıyorum acaba?
Canım, bu durum gerçekten sinir bozucu! Randevuların birleştirilmesi süreci bazen beklenenden uzun sürebiliyor, maalesef. Konsolosluğun yoğunluğu veya evrak incelemesindeki farklılıklar da bu gecikmeye neden olabilir. Mailine cevap gelmemesi de üzücü olmuş, belki bir de telefonla ulaşmayı deneyebilirsin. Umarım en kısa sürede senin de vizen çıkar! 🍀
Aaa vay be, üzücü bir durum. Anladığım kadarıyla yoğunluktan kaynaklı bir problem söz konusu. Belki de dosyalarınızı ayırdılar ve bir yerde kayboldular (bu, gerçekten kötü bir ihtimal ancak ümit kaybedilmemeli.). Ya konsolosluk ya da kosmos sorunu olabilir. Senin randevunla ilgili sürenin olmaması sorunludur ama belki de vize için bekleme süreci biraz uzayabilir özellikle yoğun dönemlerde biraz daha uzun süreler alabiliyor malesef. Daha önceden daha hızlı gelmişti derken eski deneyimini değerlendirdik. Belki de son talepler ve olayların karmaşıklığından kaynaklanabilir yani yoğunluktan. Konsolosluklara tekrar dönüp sormakta fayda var. Hemen bir çözüm beklemeyin ama sabırlı olun. Bol şans!
Pardon ama senin durumun hakkında çok az bilgiye sahibim, bu yüzden ne olup bittiğini tam olarak anlayamıyorum. Konsolosluğa tekrar ulaşmanın bir yolunu bulmaya çalışmanı öneririm.