Yunanistan vizesi için acenteye başvurdum, bir ay oldu hala randevu yok. Başka bir acenteye de gittim, onlar da başarısız oldu. Marttaki uçak biletim var ne olacak şimdi? ABD vizesi de başvurdum, ama Yunanistan vizesi randevularının alınması çok zor görünüyor. Şu an randevu bulamadım. Yeni randevu açılıp açılmadığı hakkında güncel bilgi yok, sürekli bakıyorum ama bir türlü olamıyor. Acente ise bir hafta sonra randevuyu ayarlayabileceğini söyledü Ama ben bu sefer kendim mi randevu oluşturmam gerekecek bunun ücreti ne olacak?
Canım, Yunanistan vizesi randevusu almak gerçekten de çok zorlaştı son zamanlarda, biliyorum. Acentelerin de bu konuda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum. Kendin de sürekli kontrol etmeye devam et, belki bir şans yakalarsın. Ücreti konsolosluğun sitesinde yazar, oradan bakabilirsin. Umarım en kısa sürede halledersin!
Vay canına, ne zorlu bir süreç! Anlıyorum, randevu almak ne kadar can sıkıcı. Acenteler arası koordinasyon zayıf gözüküyor. Maalesef kendi başvurunuzu yapmanız ve acentenin ayarlayacağını söylemelerine kalmamanız ve kendi başınızdan devam etmeniz gerekiyor. Özellikle yoğun dönemlerde randevu almak şansa bırakılıyor, denemeye devam etmek zorundasınız. Biliyorum, marttaki uçak biletiniz var. Üzücü ama acentenin sorumluluk almadığı durumlarda, kendinizi acil randevuyu alıp almadığınızda kontrol altında tutun. Ve bir dahaki sefere de aracıdan vazgeçmeye kalkmanız büyük avantajlar sağlayacaktır. Üzgünüm ki doğrudan bir fiyat veremem ama kendi başvurunuzu kendi yapmanız da biraz maliyeti olabilir.
Pardon ama randevu problemi gerçekten can sıkıcı. Umarım bir çözüm bulursunuz.