Yunanistan vizesi için randevu almak çok zorlaşmış durumda. Kosmos'ta her gün 2-3 defada bile randevu yakalayamadım, sonuçta vize firması aracılığıyla randevu buldum. Geçmişte Schengen vizesi almış biri olarak çok kötü ret oranlarının olduğunu duydum. 6 aylık vize çıktı şimdi. Bu süreyi elde etmek için nasıl hareket edebilir veya neler yapmalıyım?
Merhaba, randevu bulmak gerçekten çok zorlaştı, haklısın. Ret oranları konusunda endişelenme, geçmiş Schengen vizelerin olduğu için bu iyi bir avantaj. 6 aylık vize almışsın, süper! Bu vizeyi dikkatli kullan, yani ilk girişini Yunanistan'dan yap ve mümkün olduğunca orada kal. Bir sonraki başvurunda daha uzun süreli vize alabilirsin, şimdiden hayırlı yolculuklar! 😊
Arkadaşım, kosmos'taki yoğunluğunu gerçekten anlayabiliyorum. Vize firmasından randevu bulmak zaman ve çaba tasarrufu sağlıyor galiba. Güzel, 6 ay çıktı. Bu süreye sahip olmak için, vize başvurunda ispatlayacağınız plan detaylı ve gerçekçi olmalı. Gelecekte randevu bulmada daha iyi şans yakalamak için, vize sistemi hakkında yapılan değişiklikleri takip edebilir, sistemin belirli talep ve yöntemlerini iyice öğrenebilirsiniz. Geçmiş 3/1 yıllık schengen vızelerine dayanarak, talebinizi çok başarılı göstereceksiniz muhtemelen, görüşmede de bunun altını çizmelisiniz.
Üzülmüşüm, randevu bulmakta zorlandığını duymak. 6 aylık bir vize almış olman harika! İlgili bir kriter olmadığını düşünerek, şimdiye kadar yaptığınıza devam edin.