Yunanistan vizesi için online randevu alamıyorum İstanbul'da. Başka bir yol var mıdır?
Canım benim, randevu almak gerçekten zor olabiliyor, biliyorum. İstanbul'da yaşıyorsan, başvuru merkezlerinin yoğunluğu da cabası. Vize başvuru merkezlerinin çağrı merkezlerini bir aramayı denedin mi? Belki oradan bir çözüm bulabilirsin veya yetkili acenteler aracılığıyla da başvuru yapabilirsin, onlar da yardımcı olabilir. Umarım en kısa sürede halledersin! 😊
Üzgünüm, ama sana ne yazık ki yardımcı olamam. İstanbul'daki Kosmos için randevu sistemindeki sıkıntı, online sistemdeki yoğunluk, veya sistemdeki bir arıza olabilir. Bunu tam olarak çözecek kesin bilgi veremiyorum, fakat genel bir tavsiye de veremem. Sana yardımcı olmak isterdim ama sistemle bu kadar ilgili bilgime sahip değilim. Ne yazık ki, umarım başka online randevu sistemleri dener, başka bir şehri ziyaret ederek randevu alabilirsin.
Pardon ama randevu alamadığınızı anlıyorum. Maalesef başka bir yol bilmiyorum, üniversitedeki arkadaşlarımı arayıp yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.