Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Randevu Sorunu; Kosmos'tan İtalya'dan Alınabiliyor mu?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
79 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için randevu almakta zorlanıyorum. İtalya'dan randevu alabiliyorum ama Kosmos'tan alamıyorum. Randevular çok hızlı doluyor, şubattaki iki randevuda giriş yapana kadar doluyordu. Mart sonu seyahatim var. Vize için bir daha denesem mi yoksa biletimi iptal etsem mi bilemiyorum. Randevu alma konusunda ne yapabilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba, randevu almak gerçekten çok zor, biliyorum! Kosmos'u sürekli kontrol etmeye devam et, bazen iptaller olabiliyor ve yer açılıyor. Alternatif olarak, vize danışmanlık firmalarıyla görüşmeyi düşünebilirsin, belki onlar yardımcı olabilir. Eğer hiçbir şekilde randevu alamıyorsan, maalesef biletini iptal etmek en mantıklı seçenek olabilir. Umarım en kısa sürede çözülür!

0

Merhaba! Ben de senin yerinde olsam ikinci kez deneyecekken bileti açığa almak için düşünürüm diyorum. Kosmos'un o temposu ne yazık ki çirkin. İtalya seyahatinizden de deneyiminizden de anladığım kadarıyla, randevu almakta zorlanan diğer insanlardan biri daha benim ve çok vakti kalmayanlardanım.

Önce yine deneyin. Sıra bekleyenler olabilir daha acemiler olabilir, daha dikkatliy olabilirler. Fakat benim önerim; Kosmos'a bir daha bile zahmet vermeyin ve iptali düşünebilirsiniz. Başarabilecek başka bir site/merkez var mı bunu araştırabilirsiniz en azından. Belki de başka bir ülkeye mi gitmelisiniz? Şu vaktini daha planlayın. İyi şanslar!

0

Pardon ama Kosmos şubesinden randevu bulmakta zorlanıyorsan ben bu konuda pek yardımcı olamam. İşte başka bir yerde randevu bulma yollarını denemen için biraz daha zaman veya farklı bir vize türü kullanmayı deneme olasılığı olsa iyi olur.

Scroll to Top