Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Randevu Sorunu - Çözüm Önerileri

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
88 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için şubat ortası/mart başından önce randevu alamıyorum. Geçen yıl kendim ayarlayabilmiştim ama artık hiçbir şekilde uygun tarih yok. Yakında randevu imkanı sağlayan bir vize danışmanlığı hizmeti/firma önerisi var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, anlıyorum, Yunanistan vizesi randevusu almak şu sıralar gerçekten zor. Ben de geçen sene uğraşmıştım, biliyorum. Maalesef şu an için конкретно bir danışmanlık firması öneremiyorum ama forumlarda bu konuda güncel tavsiyeler oluyor, oraları takip etmeni öneririm. Belki bir de farklı şehirlerdeki konsolosluklara bakmak işe yarayabilir. Umarım en kısa sürede halledersin!

0

Merhabalar,

Üzgünüm ama maalesef senin için özel bir danışmanlık/firma önerisi bulamadım. Ancak geçen yıl senin gibi biriyle tanıştığımı hatırlıyorum: Şahıs, senin de yaşadığın sorunlarla karşı karşıyaydı ve kendi çabalarıyla tarih alamazdı. Sizin için en iyi çıkan şey, bir vize danışmanlığı firmasından destek almak oldu. İhtiyacı olan bilgiye ve zaman ayarlaması konusunda oldukça hızlı hareket ediyorlarmış, ama elbette fiyata etkilendiğini belirtmem gerekir. Sana tavsiye edebileceğim genel yaklaşım, farklı randevu sepetlerindeki tarih slotlarını sürekli kontrol etmek ve değişiklik yapılmasını olabildiğince gözlemlemektir. Örneğin, bazı online randevu sistemlerinde bekletme durumlarına bakabilirsin. İyi şanslar!

0

Maalesef ki, randevu bulamadığın için danışmana ihtiyacın var gibi görünüyor. Umarım çözerler.

Scroll to Top