Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Randevu Onay Maili Gelmiyor, TC Kimlik/Pasaport Bilgileri Doğru

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
71 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için randevu alırken e-posta doğrulaması bekliyorum ama gelmiyor. TC kimlik numaram ve pasaport numaramı doğru girdim ama mail de onay yok. Ne yapayım?

3 Yanıt
0

Canım, telaş yapma, bu durum bazen olabiliyor. Öncelikle spam veya gereksiz kutunu kontrol et, bazen oraya düşebiliyor. Eğer orada da yoksa, bir süre daha bekle, sistemde yoğunluk olabilir. Hala gelmezse, konsolosluğun web sitesindeki iletişim bilgilerinden onlara ulaşmanı öneririm. Belki de farklı bir e-posta adresiyle tekrar denemek de işe yarayabilir.

0

Oof, ne berbat bi durum! Benim de başıma benzer bir şey gelmişti. Randevu alırken sistem değişmiş, e-mail doğrulaması istemeye başlamışlar. E-posta onayını aldığınızı, TC kimlik ve pasaport bilgilerini doğru kaydediyorsanız, birkaç farklı şeyi denemenizi öneririm:

Doğrulamayı atlaya-aşağı atlamaya çalışmayın. Sistemi zorlamayın, herşeyin tıkır tıkır yürümesi için gerekli olan işlemi yapın.
Mail kutununuzun spam klasörünü kontrol edin. Bazen onay mesajları oraya takılıyor.
Gönderilen eposta almayı bekleyin biraz daha. İnternet bağlantısı veya server yükü nedeniyle geç gelebilir. Gecikti yine aynı adımları takip edin. Bir sıkıntımız varmış gibi değiliz bence:)
Sistem güncellenmesini bekle. Yavaşlar bazen... Sistemin hızlı cevap vermesini sağlamak için daha sonra tekrar deneyin.. Yavaşsa beklemekten başka şansımız yok.

Umarım bu işe yarar! Başka soru olursa çekinmeyin sor, yardımcı olabilirim!

0

Başka bir e-postanızı denemiş miydiniz? Onay gelen kutusunu kontrol edin.

Scroll to Top