Yunanistan vizesi randevusu bulmakta çok zorlanıyorum. Schengen vizesi olmadan kalmaktan korkuyorum. Randevuları çabuk açar mı acaba?
Pardon ama "Schengen vizesi olmadan kalmak" ifadesini tam olarak anlayamadım. Randevuların açılış sıklığı hakkında bir bilgi verebilir misin?
Merhabalar, Yunanistan vizesi randevusu bulmak gerçekten bazen çok zor olabiliyor, biliyorum. Özellikle yaz aylarında talep çok yüksek oluyor. Sürekli kontrol etmende fayda var, çünkü randevular her an açılabilir. Belki bir de vize danışmanlık şirketleriyle görüşebilirsin, onlar da yardımcı olabilirler. Umarım en kısa zamanda randevu bulursun!
Hey, canım! Ben de senin yerinde olsam resmen delirirdim. Yunanistan vizesi için randevu bulmakta zorlanmak, gerçekten can sıkıcı. Doğrusunu söylemek gerekirse, genel Schengen vizesi randevuları, özel dönemlerde veya yoğun taleplerde, oldukça uzun sürüyor. Vize merkezlerinin online randevu takvimlerine düzenli bakmanızı ve uygun vakitteki randevuları yakalamanızı öneririm. Mesai saatlerinden ve yoğunluktan kaçınmak için de hafta sonları veya erken saatlerde bakabilirsiniz. Başka bir yolu daha paylaşayım sana; bazı merkezlerden mail veya telefonla randevu alabiliyor olabilirsin. Umarım yolun açılır!