Yunanistan vizesi için randevu bulmakta zorlanıyorum. Randevu sayısının az olması yüzünden bu süreçte VIP hizmet satın almak gerekiyor mu?
Sağlıklı, anlayışlı, düzgün, ama aynı zamanda çabuk işlem için çalışılabiliyor. Baksana, insanların VIP hizmetine doğru dürüst gerekçe olmaksızın ödeme yapmasını zorlama çabaları varmış. Randevu almada güçlük çektiğinizi anlıyorum. Üzgünüm ama, seni ne yazık ki, Yunanistan vizesi konusunda VIP yoluyla yardım edemiyorum. Herkes için doğru sistem bu değil.
Canım, Yunanistan vizesi randevusu bulmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor. VIP hizmetlerin randevu bulma konusunda avantaj sağlayabileceği doğru, ancak bu tamamen senin tercihine kalmış. Eğer bütçen uygunsa ve acelen varsa düşünebilirsin, ama normal yollarla da şansını denemeye devam et derim. Belki düzenli aralıklarla kontrol ederek veya farklı şehirlerdeki konsolosluklara bakarak randevu bulabilirsin. Umarım en kısa sürede randevunu alırsın!
Maalesef randevu bulmak zor olabiliyor, VIP hizmet almadan randevu bulma ihtimalin düşük.