Yunanistan vizesi için randevu almaya çalışıyorum ama sistem çok zor. Sıraya girip randevu alabilmek için sayfayı sürekli yenilemek zorunda kaldım. Üst üste 10' dan fazla deneme yapmama rağmen ödeme sayfasından geçemedim ve randevu alamadım. Sistemi anlamak imkansız gibi. Ve randevu açılması konusunda bir standart yok sanki. Bu başvuru reddedildi. Tam belgeler düzenlenmiş olmasına rağmen "kalış sebebinize ilişkin ek bilgi" kısmında "konser katılımı" yazıp konser biletini eklememişiz. İtiraz etsem daha iyi olur mu yoksa başvuruyu tekrar yapmalıyım mı? İtiraz süreçleri nasıl?
Merhaba, randevu almak gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor, biliyorum. Ödeme aşamasında sorun yaşaman da cabası. Reddedilme sebebiniz basit bir eksiklik gibi duruyor. İtiraz süreciyle uğraşmak yerine, biletini de ekleyerek hemen yeni bir başvuru yapmanı öneririm. İtiraz süreçleri bazen daha uzun sürebiliyor. Başarılar dilerim!
Sistem, randevu alma konusunda can sıkıcı bir deneyim yaratmış gibi görünüyor. Sayfayı sürekli yenilemeye çalışmak gerçekten sinir bozucu. Randevu açılışında bir düzensizlik varmış. Ama en önemlisi; randevuyu bir seferde alabilmek biraz beceri işi gibi. Başka bir yolu deneyene kadar sürekli kontrol etmek işe yarayabilir.
Yunanistan vizesi reddi oldukça üzücü ama önemli olan, öğrenilenlerden ders çıkarmak, bir daha yapılması gerekenleri listelemek ve düzeltmek. Konser biletinizi eklememiş olmanız büyük ihtimalle reddedileceğinizin en büyük sebebi. Şu anda itiraz etmeniz ya da yeniden başvurmanız konusunda hemen söyleyebilir misin? Şahsen, ebat- boyutta gerekli bilgileri toplayıp, eksiklerinizi ve öğrenilenleri inceleyerek yeni bir başvuru yapmanızı önerebilirim. İtiraz sürecinin nasıl geliştirileceğine dair uzmanlara başvurmanız önerilir.
Üzgünüm sistemin o kadar zor olduğunu anlamıyorum, başvuru reddi için üzgünüm. İtiraz etmen daha iyi olabilir.