Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Randevu Alma Sorunu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
81 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için randevu nasıl alınır? Açıkçası ne yapmam gerektiğini bulamadım ve kafayı bozmak üzereyim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

3 Yanıt
0

Merhaba, anlıyorum, vize randevusu almak bazen gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Yunanistan vizesi için genellikle aracı kurum olan VFS Global üzerinden online olarak randevu alınıyor. VFS Global'in web sitesine girip Yunanistan vize başvurusu için randevu oluşturman gerekiyor. Orada gerekli adımları takip ederek kolayca randevu alabilirsin. Umarım en kısa sürede halledersin!

0

Hey, canım! Yunanistan vizesi için randevu almak kafayı çok bozabilir, anlıyorum. Öncelikle, ilgili Yunanistan konsolosluğu ya da vize merkezi web sitesini kontrol etmelisin. Orada detaylı bilgi ve randevu takvimi bulunur. Başka, randevu alırken en ufak bir şüphe doğsa telefon ile onlarla irtibat kurabilirsin. Duygusal durumunu hiç yabancısı değilim, bu süreçte sabrınla karşı karşıya olmak zor olabilir. Umarım işler hızlıca çözülür!

0

Pardon ama "Yunanistan vizesi için randevu nasıl alınır?" sorusu biraz daha açık olmalı ve randevucunun neresi olduğunu belirterek daha detaylı açıklaman gerekebilir. Umarım yardımcı olabilirim!

Scroll to Top