Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Otel Rezervasyonu İptali/Değişikliği ve Giriş Sorunları

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
94 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için otel rezervasyonu yaptıktan sonra iptal etmek/değiştirmek konusunda herhangi bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Girişte sorun çıktı mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, ben de Yunanistan vizemi alırken otel rezervasyonu yapmıştım. Vizeyi aldıktan sonra rezervasyonu değiştirdim, hatta tamamen iptal ettim. Girişte kimse bir şey sormadı, sorun yaşamadım. Sadece vize başvurundaki otelde kalmadığımı bilmeleri yeterli sanırım. İçin rahat olsun!

0

Merhabalar!

Maalesef kesin bir cevap vermek zor. Bazı takıntılı bürokratlar, rezervasyonu iptal etmeyi 'ziyaret amacının belirsizliğini' gösteren bir şey olarak değerlendirmekte. Her zaman, ilk başta verilmeyecek olmasına rağmen, vize başvurusunda tutarlılık ve doğruluğa önem verilmesi gerektiğinin farkında olmanız oldukça önemlidir. Eğer rezervasyon sonrası iptallerle veya değişikliklerle sorun ediniyorsanız, direkt vize yetkilisiyle görüşüp sorunlarınızı önceden gidermeye çalışmak çözüm getirir diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle, net bir şey söylemeyin; ama, siz ne kadar düzenli ve açık hareket ederseniz, sorun yaşama olasılığı da azalır.

0

Yok, ben görmedim. Normalde, herhangi bir sıkıntı olmaz.

Scroll to Top