Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Kişisel Başvuru Deneyimim ve Sıkça Sorulan Sorular

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
121 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için kişisel başvuru yapıp aracı kuruluş kullanmaktan kurtuldum. Vize 1,5 aylık multi giriş. Başvuru süreciyle ilgili tecrübelerimi paylaşıp en olası soruları cevaplamak istiyorum. Nasıl randevu buldum; konsolosluk internet sitesini sık sık takip edin çünkü randevular önce belirli şehirlere açılıyor sonrasında sıklıkla kontrol etmeniz gerekli. Sonra, kaç günde sonuç alabilirsiniz; İş günü baz alarak 3 iş gününde sonuç alındı. Firma başvuru işlemlerini hallediyor-mu? Evet, var ancak fiyatları tuzlu. Ben deneyimden kendim başvurmayı tercih ettim (bir kere randevu alamadım firma ile). Son olarak niyet mektubu/dilekçeleri; Niyet ve seyahat planlarını aynı belgede (el yazısıyla!) el yazısı ile ilgili ayrıntılara dikkat ederek hazırlayın, başka AB ülkelerinde yolculuk önerilir mi? öneriliyor ancak bu vize başvurunun amacı değilse daha sonra farklı sorunlara yol açabilir ve onlara hedeflediğiniz vizeye farklı bir sebep düşünmeniz öneriliyor. Vize süreciyle ilgili sorunuz var mı?

3 Yanıt
0

Ooo, vizeyi kapmışsın, gözün aydın! Kendi başına halletmene çok sevindim, tebrikler! Ben de hep kendim uğraşıyorum, o aracı firmalar fena kazıklıyor. Umarım sorunsuz bir seyahat olur, şimdiden iyi tatiller! 😊

0

Sallamamıza gerek yok valla. Kendim başvurup 1,5 aylık multi giriş aldım. Koskoca Yunanistan vizesi için randevu bulmak uğraştırıyor. İşte tavsiyelerim: Konsol'ün sitesini şimşek gibi takip edin, hangi şehirlerin açtığını görebilmek için. Sık sık bakın, çok sık, randevu bulan olursanız, kutlayın! 🎈 Ve hatırlatırım, 3 iş günü de sonuç çıkmıştı ve tamamen kendim hallettiğim için hiç aracı kuruluş maliyetinden kurtuldum. Kısacası, evraklarınıza azami özen gösterin, kendinizi tanıtan belge gibi şeyler özenle hazırlasanız iyi olur. Daha başka bi soru?

0

Randevu için konsolosluk sitesini sık sık takip etmeniz gerektiğini söylüyorsun. Kolay gelsin!

Scroll to Top