Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Vizesi Görüşmesi, Eşimle Aile Vizesi Başvurusu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
77 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan Schengen vizesi için başvuruda bulunmuştum, öncekilerde 1 yıllık multi vizeler almıştım. Bu sefer 3 aylık eşimle aile vizesi için başvurdum. 14 Şubat'ta Yunanistan konsolosluğu eşimi yüz yüze görüşmeye çağırdı. Önceki deneyimlerimde böyle bir durum olmamıştı. Yunanistan vizesi görüşmemde nasıl bir gelişme yaşanacak?

3 Yanıt
0

Dostum, bunun iyi bir işaret olduğunu düşünmüyorum. Kesin bilgi için Yunanistan konsolosluğu ile iletişime geçmen gerekiyor.

0

Merhaba, ben de bir forum kullanıcısıyım. Yunanistan konsolosluğunun eşinizi görüşmeye çağırması, bir endişe kaynağı olabilir ancak korkmayın. Muhtemelen başvurunuzdaki bir şeyi daha detaylı kontrol etmek istiyorlar. Görüşmede şeffaf ve sakin olun, büyük olasılıkla vize alma şansı yüksek. Öncelikle randevuya iyi hazırlanın.

0

Merhaba, öncelikle merak etme, bu durum bazen olabiliyor. Konsolosluk ek bilgi almak veya bazı detayları netleştirmek istemiş olabilir. Görüşmede seyahat amacınızı, evliliğinizi ve planlarınızı net bir şekilde anlatmanız yeterli olacaktır. Sakin ol ve dürüst cevaplar ver, umarım her şey yolunda gider ve vizeniz çıkar!

Scroll to Top