Yunanistan vizesi için bugün başvurduduk, 3 kişi. Kolay ve hızlı geçti. Evrakları kendimiz hazırladık hiçbir problem yaşamadık. İkinci Schengen vizesi olacak, uzun süreli ve multi giriş umuyorum. Ancak 1 hafta içinde sonuçlandı ve sadece 15 günlük tek giriş çıktı. Ne yapmalı?
Canım benim, çok üzüldüm adına. İlk Schengen vizesi olsaydı normal derdim ama ikinci vizede böyle olması kötü olmuş. İtiraz etme şansın var, bir dilekçe yazıp durumu anlatabilirsin. Belki bir faydası olur, denemekten zarar gelmez.
Vay canına, gerçekten üzgünüm! 1 hafta sonunda sonuç, ama beklenen gibi değilmiş, değil mi? Maalesef, çok bilgim yok ama muhtemel sebepleri düşünmek gerek. Belki başvuru biriminde birikme olmuştur veya belgelerinizin eksiklik gibi sorunlu bir yan açığa vurulmadı mı, diyecekler değil mi? Başka bir şey de mümkün değil ama biraz üzgünüm, çünkü şimdilik tek bir yol önermem mümkün değil. Konsoloslukla iletişime geçin, detaylı bilgi almak için.
Umarım daha uzun süreli ve multi giriş çıkar, şansınız bol olsun! Ama umutsuzluğa kapılma.